Menu

Nieustanna chęć do nauki i pragnienie kreowania ciekawych, wyjątkowych smaków i ich połączeń, sprawiły, że odkrywam cały czas mój zawód – być szefem kuchni to być kreatorem, menagerem i artystą jednocześnie.

Dania są komponowane wyłącznie ze świeżych produktów, które są przygotowane na bieżąco. Tak powstają unikatowe kompozycje w moim menu, które dla wielu stają się kulinarnym arcydziełem.

Moją największą pasją i w pewnym sensie miłością jest kuchnia molekularna, którą zaraził mnie Ferran Adria. Ten Katalończyk jest wielką inspiracją dla mnie…kuchnia molekularna pozwala na kreowanie zupełnie nie codziennych połączeń dzięki czemu można na nowo odkrywać znane nam dania.
Dzięki regionalnym i naturalnym produktom, które codziennie docierają świeże na Naszą kuchnię. Z zamiłowaniem gotuje dla Moich Gości i dziele się z nimi moimi niezwykłymi smakami.